Hambakje met spiegelei

4
35 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed 4 holtes van de muffinvorm met de ham zodat een bakje ontstaat. Druk er een prop aluminiumfolie in en zet de vorm circa 12 minuten in het midden van de oven tot de ham krokant wordt. Verwijder het folie en verdeel de rucola over de hambakjes. Meng de tomatenblokjes met de bieslook, zout en peper en verdeel over de rucola. Breek de eieren boven de hambakjes en zet de vorm 5-6 minuten in de oven tot het eiwit gestold is en de dooier nog vloeibaar is. Wip de hambakjes voorzichtig uit de vorm. Garneer met wat rucola.
  • 2 • Vervang de rauwe ham door ontbijtspek. • Bestrooi het ei met 1 eetlepel geraspte kaas en bak mee.

Hambakje met spiegelei is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spiegelei met parmaham
Lunchgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle bami
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiegelei met groene aspergepunten
Lunchgerecht
Bekijk recept

Hambakje met spiegelei
35 min
Bekijk recept
Krokante hambakjes met Blacktigers en tomaten-mangosalsa
50 min Lunchgerecht
Bekijk recept