Italiaanse bol met ham-eiragout

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd met een scherp mes de kapjes van de broodjes en hol ze uit. Verhit de boter en fruit hierin de ui. Voeg de kerriepoeder en bloem toe en bak deze 2-3 minuten mee. Giet de melk er in gedeelten bij en roer tot een gladde saus. Verdun de saus als deze te dik is met een extra scheutje melk of water. Schep de rauwe en gekookte ham, peterselie en eieren erdoor en breng op smaak met zout en peper. Vul de broodjes met de ragout en zet de kapjes erop.
  • 2 • Vervang de Italiaanse bollen door meergranenbollen. • Laat het overgebleven broodkruim drogen en gebruik later als paneermeel.

Italiaanse bol met ham-eiragout is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pasteitje Met Champignon-eiragout
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept