Pastasalade met tomatentapenade en parmaham

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de tomaten, honing, knoflook en de helft van de basilicum met 3 eetlepels olijfolie grof met een staafmixer of keukenmachine. Breng op smaak met zout en peper. Kook de pasta beetgaar en giet af. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken. Verhit intussen de rest van de olie en bak de ham in een paar minuten aan beide kanten knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Schep de tomatentapenade, overige basilicum en feta door de pasta. Verkruimel de krokante ham erover en serveer direct.

Pastasalade met tomatentapenade en parmaham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept