Zachte wener tulband

8
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 165oC. Klop de eieren met de suiker, citroenrasp en een mespuntje zout stevig tot het mengsel de dikte van yoghurt heeft. Smelt 110 gram boter. Zeef de bloem en maizena en spatel door het eimengsel. Voeg direct daarna de gesmolten boter toe. Schep het beslag in de vorm en bak in het midden van de oven in 25-30 minuten gaar. Keer de tulband direct uit de oven om op een theedoek. Snijd de cake in plakken en besmeer met roomboter.
  • 2 Bestrooi voor een feestelijk effect de tulband en het bord met poedersuiker.

Zachte wener tulband is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Marmer tulband
40 min + 60 oventijd -
Bekijk recept
Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap
Snack
Bekijk recept
Moskovische tulband
2 uur-
Bekijk recept
Paastulband met abrikozen
100 min
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept