Oma s havermoutkoekjes

15
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de havermout, melk en 1 theelepel zout goed door elkaar. Meng de rozijnen erdoor. Voeg de bloem in gedeelten al roerend toe. Klop de eieren, vanillesuiker, kaneel en de rest van de suiker erdoor. Laat het beslag circa 30 minuten rusten. Voeg, als het beslag te dik is, wat extra melk toe. Roer nog een keer goed door. Laat een klontje boter smelten in een koekenpan en bak hierin kleine pannenkoekjes van het beslag. Bak ze om en om in de pan. Lekker met stroop of honing.
  • 2 • Vervang de rozijnen door in stukjes gesneden gedroogde abrikozen. • Neem muesli met noten in plaats van havermout.

Oma s havermoutkoekjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min Gebak
Bekijk recept
Schotse Havermoutkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept

Kering van oma Vonny
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
In bier gestoofde zuurkool
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's gevulde appeltjes
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept