1 Meng 1 kilo bloem met de gist, suiker en een mespuntje zout. Meng er met de hand 500 ml lauwwarm water door en kneed in minimaal 10 minuten tot een soepel deeg. Vet 2 kommen in met olijfolie. Verdeel het deeg in 2 bollen en leg elke bol in een kom. Wentel de bollen door de kom zodat ze bedekt zijn met een dun laagje olie. Dek af met een schone, vochtige theedoek en laat circa 1 uur rijzen op een warme plaats. Meng intussen de gezeefde tomaten met de oregano en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 220oC. Kook de broccoli 2 minuten, giet af en spoel er koud water over. Bestuif het werkblad met bloem en rol de bollen deeg uit tot dunne plakken. Leg het deeg op de bakplaten en verdeel de tomatensaus erover. Leg de tomaatjes langs de randen en vorm verder rijtjes met de mozzarella, ui, courgette, paprika en salami. Verdeel de olijven en ham erover. Bak beide pizza’s in de oven in 15-17 minuten gaar. Snijd zo in repen dat elke reep alle soorten vulling bevat.Het uitgangspunt van dit gerecht is 15-25 personen.