1 Verwarm de oven voor op 200oC. Bestrooi de kippenvleugels met de bloem. Meng de tomatenpuree met citroensap, stroop, cayennepeper en olie. Bestrijk de kippenvleugels met dit mengsel. Leg de helft van de kip op een rooster boven een bakplaat (zet de andere helft afgedekt in de koelkast). Rooster de kip in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Keer halverwege om. Rooster daarna de overige kip op dezelfde manier. Meng intussen de ingrediënten voor de salsa en serveer bij de kip.Het uitgangspunt van dit gerecht is 15-25 personen.
2 Bestrijk de kip ook eens met de volgende mengsels: • ketjap, knoflook, tomatenpuree en bruine suiker • mangochutney, fijngehakte rode peper, limoensap en koriander • chilisaus, worcestersaus, arachideolie en paprikapoeder
Sticky kipkluifjes met salsa is een recept van PLUS