Stokbrood met paprika, olijven en Parmezaanse kaas

12
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Bak de stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze iets afkoelen buiten de oven en snijd er aan de bovenkanten schuine inkepingen in voor de vulling. Rooster 3 rode en 2 gele paprika’s in een oven van 200oC tot het vel zwarte plekken vertoont. Leg de paprika’s in een afgesloten kom of plastic zak en laat iets afkoelen. Verwijder de schil en de zaadlijsten. Pureer de paprika’s grof met 12 gedroogde tomaten op olie, 150 gram zwarte olijven zonder pit, sap van 2 citroenen en 125 gram geraspte Parmezaanse kaas. Verdeel dit mengsel over de inkepingen van 2 stokbroden. 

Stokbrood met paprika, olijven en Parmezaanse kaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept