Stokbrood met tomatentapenade, kaas en rauwe ham

12
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Bak de 6 stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze iets afkoelen buiten de oven en snijd er aan de bovenkanten schuine inkepingen in voor de vulling. Pureer 1 potje gedroogde tomaten op olie met 4 teentjes knoflook, 1 bosje basilicum, 2 blikjes tomatenpuree (à 70 gram), 150 gram geraspte oude kaas en 100 gram geraspte Parmezaanse kaas. Bestrijk de inkepingen van 2 stokbroden met dit mengsel en druk er 200 gram in reepjes gesneden rauwe ham in.

Stokbrood met tomatentapenade, kaas en rauwe ham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept