Crispy aardappels met limoenroom

15
115 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels met schil in circa 20 minuten gaar. Giet af en dep droog. Snijd de bovenkanten iets in. Zet de aardappels naast elkaar op de bakplaat en druk ze iets platter met een stamper. Zet circa 1 uur in de koelkast zodat ze afgekoeld zijn. Meng intussen de ingrediënten voor de limoenroom en zet de room in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180oC. Besprenkel de aardappels met de olie en rooster ze in de oven in 25-30 minuten goudbruin. Bestrooi met zout, peterselie en munt. Serveer de aardappels met de limoenroom.Het uitgangspunt van dit gerecht is 15-25 personen.
  • 2 • Vervangdebieslookinde limoenroom door lente-/bosui. • Bestrooideaardappelsmeteen beetje (zee)zout voordat ze in de oven gaan.

Crispy aardappels met limoenroom is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Puddinkjes van aardbeien en limoenroom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Exotische vruchtensalade met limoenroom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse limoenroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept