Yoghurtijs met mangosprinkels

6
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Breng 150 gram suiker met 100 ml water al roerend aan de kook tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen. Meng deze suikersiroop met 2 gepureerde mango’s door 350 ml yoghurt en schep in de ijsvormpjes. Vries in. Trek de bevroren ijsjes voorzichtig uit de vormpjes en druk de helft van het ijs in een kommetje met sprinkels (gebaksdecoratie).

Yoghurtijs met mangosprinkels is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Kindercocktail met mango alcoholvrij
- 10 min-
Bekijk recept
Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Baklava
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Crispy yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept