Yoghurtijs aardbeien- chocolade

6
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Meng 500 gram aardbeien, in stukjes, met 3 eetlepels sinaasappelsap door 500 ml yoghurt. Schep het mengsel in de ijsvormpjes en vries in. Smelt 150 gram witte of pure chocolade 2 minuten op 800 Watt in de magnetron of au bainmarie. Haal de bevroren ijsjes uit de vormpjes en doop ze voor de helft in de gesmolten chocolade.

Yoghurtijs aardbeien- chocolade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Kindercocktail met mango alcoholvrij
- 10 min-
Bekijk recept
Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Baklava
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Crispy yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept