Yoghurtijs perzik-bosvruchten

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Pureer 500 gram rijpe perziken, zonder schil, met 75 gram suiker en 150 ml yoghurt. Vul de helft van de vormpjes (zonder stokje) met dit mengsel en zet circa 30 minuten in de diepvries. Leg op de perzikyoghurt een laagje diepvriesbosvruchten en vul de vormpjes af met de rest van de yoghurt. Zet de stokjes erin en zet de ijsjes weer in de diepvries.

Yoghurtijs perzik-bosvruchten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Kindercocktail met mango alcoholvrij
- 10 min-
Bekijk recept
Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Baklava
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Crispy yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept