Pannenkoeken gehaktbuideltjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Maak de helft van het basisrecept en bak hiervan 4 grote, niet al te dunne, pannenkoeken. Houd ze warm in een oven van 60oC. Bak 250 gram gehakt rul met wat pittige gehaktkruiden en pijnboompitten. Schep er kleine stukjes verse ananas doorheen. Verdeel de gehaktvulling over het midden van de pannenkoeken en vouw ze samen als een buideltje. Gebruik een paar takjes bieslook om de buidel dicht te binden. Serveer direct of houd even warm in de oven.

2. Ook lekker: een zoete vulling in deze pannenkoekbuideltjes. Bijvoorbeeld appelcompote met rozijnen en abrikozen of een salsa van verse aardbeien, munt en witte chocolade.

Pannenkoeken gehaktbuideltjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktbuideltjes
15 min
Bekijk recept
Pikant gehakt in bladerdeeg met gado-gado
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept