Zoek
Bosvruchten-prosecco-cocktail
4
15 min
PLUS
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 g diepvries bosvruchten
4 eetl. bessenjenever, crème de cassis of bessensap
1 fles prosecco, cava of mousserende witte wijn, goed gekoeld
4 hoge glazen
Bereiding
1
Schep de bosvruchten in de glazen. Verdeel de bessenjenever of bessensap erover. Giet de koude prosecco erover. Serveer direct.
Bosvruchten-prosecco-cocktail is een recept van
PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
The Elvis
Snack
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail peer speculaas
10 min
Snack
Bekijk recept
Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min
Nagerecht
Bekijk recept