Toastje met mangochutney en gewokte garnalen

8
20 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de boterhammen en steek uit elke snee 4 vormpjes. Schep de rode peper om met de azijn en laat circa 10 minuten staan. Verhit de olie in een wok en roerbak de garnalen circa 1 minuut op een hoge stand. Schep uit de wok, laat de rode peper uitlekken en schep om met de garnalen. Bestrijk elk toastje dun met boter en een beetje mangochutney. Verdeel de garnalen erover en lepel op elk toastje nog een beetje chutney. Garneer met koriander.

Toastje met mangochutney en gewokte garnalen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gezonde eiersalade
Bekijk recept
Rijsttoast met kokoskip
15 min Snack
Bekijk recept
Erwtenpuree
10 min Snack
Bekijk recept
Haringpincho
15 min Snack
Bekijk recept