1 Verwarm de oven voor op 200oC. Kook de aardappels voor de pommes duchesse in circa 20 minuten gaar. Snijd intussen de kipfilet horizontaal in 4 stukken. Kruid de kip met de kipkruiden en rol elke filet in een plakje ham. Leg de kip naast elkaar in de ovenschaal en giet de kookroom erover. Zet in de oven en bak de kip in circa 30 minuten gaar. Giet de aardappels af en stoom ze kort droog. Stamp de aardap- pels en voeg beetje bij beetje de warme melk toe. Roer de boter erdoor tot een luchtige puree. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Klop het ei door de aardappelpuree, schep de puree in de spuitzak en spuit rozetten op de bakplaat. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak in circa 20 minuten goudbruin. Serveer de pommes duchesse met de kiprolletjes. Lekker met een groene salade.
Kiprolletjes met pommes duchesse is een recept van PLUS