Fudge met grof zeezout

15
180 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de chocolade au bain-marie. Voeg de hazelnootpasta, gecondenseerde melk en boter toe en roer tot een glad mengsel. Giet het chocolademengsel in het bakblik, bestrooi met zeezout en zet minimaal 4 uur in de koelkast. Neem de fudge uit het bakblik en snijd er circa 20 blokjes van.

Fudge met grof zeezout is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Choconestje met ijs en fudgesaus
55 min- Nagerecht
Bekijk recept
Karamel-fudge cheesecake
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Ebony & Ivory brownie experience
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Dadelcake met karamelsaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept