Vanille-chocolade panna cotta

4
180 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst de chocoladelaag en week de gelatine hiervoor in koud water. Verhit de room op een lage stand, voeg de hazelnootpasta toe en roer goed door. Knijp de gelatine uit en voeg deze al roerend toe aan de room. Verdeel het chocolademengsel over 4 glaasjes en laat 2 uur afkoelen in de koelkast. Doe voor de vanillelaag hetzelfde, maar voeg deze keer de vanillesuiker toe in plaats van hazelnootpasta. Schenk het vanillemengsel op de chocoladelaag in de glaasjes en laat de panna cotta nog 4 uur opstijven in de koelkast.

Vanille-chocolade panna cotta is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept