Gevulde kipfilet met pikante pesto

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de boterham lichtbruin en verkruimel deze zo fijn mogelijk. Snijd de kipfilets in de lengte open en klap het vlees uit tot een lapje. Sla de filets iets platter en bestrooi rondom met zout en peper. Meng het broodkruim met de pesto en verdeel dit over de filets. Beleg met 2 stukjes bosui en sla het vlees hieromheen dicht of rol het op. Steek vast met een prikker of bind vast met keukengaren. Verhit de olie en bak hierin de kipfilet rondom. Laat op een lage stand in circa 20 minuten garen en keer het vlees regelmatig. Voeg eventueel een paar eetlepels water toe. Lekker met rijst of couscous en gewokte groenten.

Gevulde kipfilet met pikante pesto is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept