Zalmspiesjes met aardappel-dillesalade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de zalm in 16 gelijke blokjes en bestrooi met peper. Snijd de plakjes ontbijtspek in de lengte door en omwikkel elk blokje zalm met een reepje spek. Rijg de blokjes aan de spiesen. Kook de krieltjes beetgaar, giet af en laat een beetje afkoelen. Klop de mayonaise met de zure room, kappertjes, sjalot en dille door elkaar. Breng op smaak met zout, peper en een paar druppels citroensap. Schep deze dressing door de lauwwarme krieltjes. Verhit een grillpan en bestrijk deze met olie. Gril de spiesjes om en om in circa 8 minuten bruin en gaar. Serveer met een partje citroen en de aardappelsalade.

Zalmspiesjes met aardappel-dillesalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde kalfsentrecote met citroenboter
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm met cherrytomaatjes en pesto
8 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse zalm-broodspiesjes
20 min -
Bekijk recept
Gegrilde zalmspiesjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspiesjes In Tequilla Met Limoenmayonaise
30-60 min -
Bekijk recept