Meringue kisses

10
60 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 100°C. Maak twee keer het basisrecept (zie 'Merengue basisrecept'). Verdeel de massa in twee delen. Verdeel één helft in drieën en voeg aan elk deel enkele druppels voedingskleurstof (rood, groen en geel) toe. Voeg aan de andere helft 1 eetlepel gehakte hazelnoten of amandelen toe. Knip een punt van 2 cm van een spuitzak of gebruik een stervormig mondstuk. Spuit kleine dopjes van circa 3 cm met een piekje erop met 2-3cm tussenruimte op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze 30-35 minuten in het midden van de oven tot ze gemakkelijk van het bakpapier kunnen worden gehaald waarbij de onderkant heel blijft.

Meringue kisses is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Mini citroen meringue taartjes
Bekijk recept