Toscaanse groentebouillon

6
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pancetta in een droge, hete koekenpan krokant. Verwarm de bouillon met de haricots verts, courgette, wortel en asperges en kook zachtjes 7-8 minuten. Schep de bonen en pesto erdoor en warm even mee. Bestrooi de groentebouillon voor het serveren met verkruimelde pancetta. Geef het ciabattabrood met de olijfolie en Parmezaanse kaas er apart bij.
  • 2 • Vervang de pancetta door rauwe ham. • Neem sperziebonen in plaats van haricots verts. • Kies voor bleekselderij in plaats van asperges.

Toscaanse groentebouillon is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept