Gepofte aardappels met rozemarijnolie en citroenzout

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Hak naaldjes verse rozemarijn fijn en roer door olijfolie. Pof aardappels in de oven met zelfgemaakte rozemarijnolie. Rasp de schil van 1 citroen en maal in een vijzel met grof zeezout. Serveer de gepofte aardappels met extra rozemarijnolie en citroenzout.

Gepofte aardappels met rozemarijnolie en citroenzout is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenzout
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lentesoep van ovengebakken radijsjes
40 min
Bekijk recept
Pepesan
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekruide Vis Met Rijst
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept