Shoarmaschotel met knoflooksaus

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit de helft van de olie en roerbak hierin het shoarmavlees 5-6 minuten. Roerbak de groenten 3-4 minuten in de rest van de olie en breng op smaak met zout en peper. Schep het shoarmavlees in een ovenschaal en schep de groenten erop. Verdeel een laagje rösti erover en bestrooi met de kaas. Bak de schotel circa 25 minuten in het midden van de oven. Meng intussen de ingrediënten voor de knoflooksaus en breng op smaak met zout en peper. Serveer de saus bij de shoarmaschotel.
  • 2 • Vervang de roerbakgroenten door paprika. Roerbak reepjes rode, groene en gele paprika 2-3 minuten in olijfolie. • Maak van de knoflooksaus tzatziki en voeg 1/2 geraspte komkommer toe.

Shoarmaschotel met knoflooksaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde shoarmaschotel met knoflookpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmaschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmaschotel
20-30 min -
Bekijk recept
Rosti-shoarmaschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept