Brownies

12
60 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de pure chocolade met de boter al roerend op een lage stand. Neem van de warmtebron en roer de basterdsuiker, vanillesuiker en kaneel erdoor. Giet in een kom en klop tot het mengsel een beetje is afgekoeld. Klop de eieren en bloem erdoor. Spatel de noten en 2/3 van de witte chocolade erdoor. Verwarm de oven voor op 180ºC. Giet het chocolademengsel in de vorm en schud even om luchtbellen te voorkomen. Bak de brownie in de oven in 30- 40 minuten gaar. Neem uit de oven en laat afkoelen. Smelt de rest van de witte chocolade au bain-marie en maak met behulp van een lepel strepen over de bovenkant van de brownie. Laat opstijven en snijd in stukjes.

Brownies is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept