Havermoutkoekjes

4
40 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Mix de havermout met de boter, basterdsuiker, stroop, kaneel en een snuf zout. Spatel het ei door het mengsel en verdeel het deeg in 8 gelijke balletjes. Druk de koekjes met wat tussenruimte plat op de bakplaat en bak ze in de oven in circa 25 minuten goudbruin. Laat de koekjes minimaal 30 minuten afkoelen voor het serveren.

Havermoutkoekjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min Gebak
Bekijk recept
Schotse Havermoutkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept

Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min Gebak
Bekijk recept
Schotse Havermoutkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept