Nasi Goreng met kipsat en komkommersalade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schaaf de komkommer in linten of plakjes. Bestrooi met zout en zet apart. Verwarm de Nasi Goreng volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de saté volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de komkommer droog met keukenpapier en schep door de atjar. Serveer de Nasi Goreng met de saté en bestrooi met de pinda’s. Serveer de komkommersalade, uitjes, kroepoek, sambal en ketjap erbij.
  • 2 Vervang de nasi door Bami Goreng (Daily Chef).

Nasi Goreng met kipsat en komkommersalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept