Gevulde portobello s

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg 4 schoongeveegde portobellos (of 8 grote kastanjechampignons) op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de steeltjes eruit en bestrijk met 4 eetlepels olijfolie. Laat circa 15 minuten garen in de oven. Snijd de paddenstoelsteeltjes fijn en bak ze met gesnipperde ui en bleekselderij glazig in 3 eetlepels olijfolie. Voeg 2 eetlepels in stukjes gesneden zongedroogde tomaat en 1 geperst teentje knoflook toe. Roer een handje gehakte basilicum en 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas door het wat afgekoelde uienmengsel en schep in de paddenstoelen. Leg op elke paddenstoel 2 dunne plakjes Port Salut en zet 5-10 minuten terug in de oven tot de kaas is gesmolten. Lekker met een groene salade en knapperig stokbrood.

Gevulde portobello s is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept