Bereiding 1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg 4 schoongeveegde portobellos (of 8 grote kastanjechampignons) op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de steeltjes eruit en bestrijk met 4 eetlepels olijfolie. Laat circa 15 minuten garen in de oven. Snijd de paddenstoelsteeltjes fijn en bak ze met gesnipperde ui en bleekselderij glazig in 3 eetlepels olijfolie. Voeg 2 eetlepels in stukjes gesneden zongedroogde tomaat en 1 geperst teentje knoflook toe. Roer een handje gehakte basilicum en 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas door het wat afgekoelde uienmengsel en schep in de paddenstoelen. Leg op elke paddenstoel 2 dunne plakjes Port Salut en zet 5-10 minuten terug in de oven tot de kaas is gesmolten. Lekker met een groene salade en knapperig stokbrood.