Rodepepersoep met kaascrouton

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie en fruit de sjalotjes, 2/3 van de rode peper en de tomaten 4-5 minuten. Giet de bouillon erbij, breng aan de kook en kook zachtjes 8-10 minuten. Verwarm de ovengrill. Bestrooi het brood met de kaas en zet onder de grill tot de kaas gesmolten is. Pureer de soep en schep de bosuitjes en de rest van de rode peper erdoor. Serveer de soep met de kaascrouton.

Rodepepersoep met kaascrouton is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsbouillon Met Geitenkaascroutons
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Peter`s Farm Kalfsbouillon Met Garnalen En Geitenkaascrouton
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept