Spaanse chorizoroerbak met varkensvleesreepjes en aardappelpartjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de chorizo in blokjes. Verhit een wok op een hoge stand en verdeel hierin de Croma Roerbak Oliemelange Olijf met een draaiende beweging over de bodem. Roerbak, als de Croma heet is (de Croma is dan transparant en wat dunner van structuur), de chorizo bruin. Schep de blokjes uit de pan op een bord. Voeg de vleesreepjes toe aan het bakvet en roerbak ze bruin. Roerbak de ui, knoflook, paprika en aardappelpartjes circa 8 minuten mee op een hoge stand tot de groenten beetgaar zijn. Meng de chorizo erdoor en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de peterselie.
  • 2 • Geef het gerecht extra pit met een paar druppels pepersaus. • Voeg extra 250 gram schoon geboende kleine champignons toe.

Spaanse chorizoroerbak met varkensvleesreepjes en aardappelpartjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajunkip met paprika
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept