1 Meng de zalm met de sjalotjes, bleekselderij, bosui, de helft van het broodkruim, het ei, de crème fraîche en de bloem. Breng op smaak met zout en peper. Vorm er 8 balletjes van en druk ze plat. Haal door de rest van het broodkruim en druk dit een beetje vast. Zet de koekjes eventueel even in de koelkast zodat ze iets steviger worden. Maak intussen de mosterdmayonaise. Klop in een keukenmachine of met een staafmixer de eidooier, mosterd, citroensap en -rasp door elkaar. Giet er al kloppend de zonnebloemolie in een dun straaltje bij tot de mayonaise dik genoeg is. Verhit een laagje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de zalmkoekjes 2-3 minuten per kant. Laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer met de mosterdmayonaise.Voor 8 stuks
Zalmkoekjes met mosterdmayonaise is een recept van PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Volkorensandwich met gerookte kip, mosterdmayonaise en spek