IJS MET KARAMEL-KERSTCAKE

8
130 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem het ijs uit de diepvries en laat het in circa 20 minuten een beetje zachter worden. Schep het ijs in een kom. Verkruimel de kerstcake en schep met de cranberrycompote door het ijs. Schep het ijsmengsel in een afsluitbare bak en strijk glad. Zet het ijs terug in de diepvries en laat in circa 2 uur weer bevriezen.

IJS MET KARAMEL-KERSTCAKE is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kerstcake met veenbessen
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Kerstcake
30-60 min -
Bekijk recept
Kerstcake
30-60 min -
Bekijk recept
Australische Kerstcake
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept