1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de tomaatjes met de snijkant naar boven in een lage ovenschaal. Besprenkel ze met een beetje olie en bestrooi met zout en peper. Rooster de tomaatjes circa 15 minuten in het midden van de oven. Verhit intussen 2 eetlepels olie en bak hierin de biefreepjes 2-3 minuten. Schep ze uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie. Neem de tomaatjes uit de oven en laat afkoelen. Meng de rest van de olie met de azijn en voeg het bakvet, zout en peper toe. Verdeel de veldsla over borden. Verdeel de mozzarella, olijven, tomaatjes en biefreepjes erover en besprenkel met de dressing. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en strooi ze over de salade.
2 Bestrooi de salade met krullen Parmezaanse kaas.
SALADE MET BIEFREEPJES EN GEROOSTERDE TOMAATJES is een recept van PLUS