Carpaccio van rookvlees met boontjessalade

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan met ruim water en zout aan de kook. Snijd de boontjes in de lengte een keer door en kook ze in circa 3 minuten beetgaar. Spoel ze af met koud water en laat ze goed uit-lekken. Klop van de mosterd, azijn en olie een gladde dressing en breng op smaak met zout en peper. Schep het merendeel van de dressing samen met de verse kruiden door de boontjes en laat even intrekken. Verdeel het rookvlees over 4 platte borden en bestrooi met reepjes augurk. Besprenkel het vlees met de overgebleven dressing. Schep in het midden van het bord een mooi bergje boontjessalade. Serveer direct.

Carpaccio van rookvlees met boontjessalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-boontjessalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spiesjes met scampi’s en boontjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croque madam met boontjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boontjessalade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept