Charcuterie

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de port, room en bieslook door de roompaté.
  • 2 Leg de tortillawrap even in een warme koekenpan of 1 minuut in de magnetron op 800 Watt zodat deze iets soepeler wordt. Verdeel de roompaté erover en rol strak op. Verdeel de rucola over 4 borden. Sprenkel er druppels basilicumolie of mangodressing over. Snijd de gevulde wrap schuin in plakken. Schik de plakken en de diverse patésoorten op de rucola en garneer met olijven en kerstomaten.

Charcuterie is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van rodekool met vijgen en spekblokjes
Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
TOMAAT MOZZARELLA MET GEROOKTE KALKOEN EN
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartiflette
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van rodekool met vijgen en spekblokjes
Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
TOMAAT MOZZARELLA MET GEROOKTE KALKOEN EN
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartiflette
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept