Chocoladecake

8
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°C. Vet de bakvormpjes in met boter en bekleed de bodem met een stuk bakpapier.
  • 2 Klop de boter met de suiker 2 minuten goed luchtig. Voeg een voor een de eieren toe. Zeef bakmeel, cacao, zout en bakpoeder en roer dit er in gedeelten doorheen. Klop de melk en gehakte chocolade door het beslag en schep het in de vormpjes. Bak de cakejes in het midden van de oven in circa 20 minuten gaar.

Chocoladecake is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept