Crostini met asperges en kaaskrullen

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en snijd een stukje van de onderkant af. Kook ze met zout in 8-10 minuten beetgaar. Giet ze af, spoel er koud water over en laat ze goed uitlekken. Rooster de sneetjes brood in een broodrooster, hete grillpan of onder een hete ovengrill goudbruin. Bestrijk ze met olijfolie gemengd met knoflook. Verdeel hierover rucola of veldsla. Halveer de asperges en leg ze, met de koppen naar één kant, op de sneetjes brood. Maal er peper over en leg er kaaskrullen op.

Crostini met asperges en kaaskrullen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgette-citroensoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde witlof met kaaskrullen en olijven
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept