Gebak met bieten witte chocola

12
70 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C. Schil de bieten en snijd ze in heel kleine blokjes (3 x 3 mm). Verwarm de melk au bain-marie en smelt hierin de chocolade. Klop ondertussen de boter, suiker en basterdsuiker in ongeveer 10 minuten tot een luchtig mengsel. Klop er dan één voor één de eieren door en als laatste de warme witte chocolademelk. Zeef de bloem en spatel deze voorzichtig door het beslag, gevolgd door de bietblokjes. Schep het beslag in de ingevette bakvorm, strijk de bovenkant glad en strooi het amandelschaafsel erover. Bak de taart in de voorverwarmde oven in 40 tot 50 minuten gaar.

Gebak met bieten witte chocola is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocolade-perencheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Chocoladepuntjes met Kaapse goudbes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mueslireep met fruit en noten, geglaceerd met yoghurt
Snack
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept