Gegratineerde aardappel-visschotel

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de aardappelpuree volgens de gebruiksaanwijzing, breng zo nodig op smaak met zout, peper en nootmuskaat en klop het ei erdoor. Verwarm de olie en fruit de wortel circa 5 minuten, voeg de rest van de groenten toe en roerbak nog enkele minuten. Roer de crème fraîche en mosterd erdoor en breng op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Leg de stukken vis in een ingevette ovenschaal en schep de groentesaus erover. Schep de aardappelpuree erover en bestrooi met de kaas. Bak het gerecht in 30 minuten gaar en bruin.
  • 3 U kunt de koolvis vervangen door zalmfilet.

Gegratineerde aardappel-visschotel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept