Gegrilde garnalen met pikante aioli

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst de aioli. Klop de geperste knoflook en de rode peper met de eidooier en een mespunt zout goed los. Voeg al roerend druppelsgewijs de olijfolie toe tot de saus lobbig is en breng dan op smaak met wat citroensap. Zet afgedekt koel weg. Dep de garnalen droog en smeer ze in met wat olijfolie.
  • 2 Verwarm een grillpan voor en rooster de garnalen aan beide kanten bruin. Bestrooi met wat zout en verdeel ze over 4 borden. Serveer ze met de aioli.
  • 3 Lekker met een salade en stokbrood.

Gegrilde garnalen met pikante aioli is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept