Gegrilde kalkoenfilet met gerookte zalm en veldsla

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de plakken kalkoenfilet in met wat olie en bestrooi ze rondom met zout en peper. Schil de venkel met een dunschiller en snijd de knol in flinterdunne plakjes. Vermeng ze in een kom met de sla. Verwarm een grillpan en laat de kalkoenfilet in circa 8 minuten aan beide kanten mooi bruin en gaar worden. Roer ondertussen de zure room, mayonaise, citroenrasp en -sap door elkaar. Breng dit sausje op smaak met zout en peper en schep het door de groenten. Verdeel de groenten over 4 borden en bestrooi met de amandelen. Leg op elk bergje groenten een plakje kalkoenfilet en garneer met een mooie krul gerookte zalm.

Gegrilde kalkoenfilet met gerookte zalm en veldsla is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept