Gepofte rijstbonbons

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm in een ruime pan de honing met de boter. Voeg de poedersuiker, de gepofte rijst en de cacao toe en roer alles goed door. Schep de massa in de ingevette vorm en druk het licht aan zodat het ongeveer 1,5 cm hoogte heeft.
  • 2 Verwarm de melkchocolade au bain-marie. Schenk de gesmolten chocola over de crunch-massa en strijk dit glad. Laat de massa hard worden en snijd er dan bonbons van van 1 tot 1,5 cm (of steek met een steekvorm ronde bonbons uit).Circa 12 stuks

Gepofte rijstbonbons is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept