Geroosterde chorizo met tomatensaus en kruidenr sti

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1 eetlepel olijfolie en rooster hierin de chorizo 2 minuten per kant. Schep het vlees uit de pan en houd het warm.
  • 2 Bak de uien in dezelfde pan met tijm, paprikapoeder, knoflook en tomatenpuree 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes op sap en zout en peper naar smaak toe en verwarm de saus. Meng voor de rösti de geraspte aardappels met de eidooier, tuinkruiden, maïzena en zout en peper. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een ruime anti-aanbakpan. Vorm van het aardappelmengsel vier platte koeken en bak de rösti in circa 3 minuten per kant gaar. Serveer de röstikoeken op warme borden. Leg de chorizo erop met de tomatensaus eromheen en garneer met olijven.

Geroosterde chorizo met tomatensaus en kruidenr sti is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Rode paprikasoep met broccolitosti
30 min-
Bekijk recept
Pompoenrösti
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Witte en pure chocolademousse cranberries
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Roerei Met R?sti En Tomaat
20-30 min -
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept