Geroosterde koolvis met bietensalade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dep de visfilets droog. Leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Verwarm de ovengrill voor. Meng 4 eetlepels yoghurt met de pesto en 1 eetlepel peterselie. Breng op smaak met peper en zout. Bestrijk de vis met dit mengsel zodat de filets helemaal bedekt zijn.
  • 2 Zet de koolvis onder de hete ovengrill en rooster de vis in circa 4 minuten gaar. Zet de ovenschaal eventueel iets lager in de oven als de vis te donker wordt. Leg intussen de komkommerplakjes langs de rand van een schaal. Schep de bietjes in het midden. Verdeel de uiringen erover en schep de rest van de yoghurt gemengd met de rest van de peterselie en zout en peper erop. Serveer de vis erop.
  • 3 Lekker met gebakken aardappelen of rösti.

Geroosterde koolvis met bietensalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met walnoten
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met bietensalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept