Geroosterde zalm met nieuwe aardappelen en kruidensalsa

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de ingrediënten voor de salsa en voeg zout en peper toe. Besprenkel de zalm aan beide kanten met olijfolie. Strooi er zout en peper over. Kook de aardappelen gaar. Verhit een grillpan. Leg de zalm diagonaal op de ribbels in de pan. Schroei één kant in 1,5 tot 2 minuten dicht. Draai de filets een halve slag en rooster ze op dezelfde kant nog 1 minuut zodat een mooi ruitpatroon ontstaat. Keer ze om en rooster nog 2 minuten. Schud de aardappelen door de kruidensalsa en serveer ze bij de zalm.

Geroosterde zalm met nieuwe aardappelen en kruidensalsa is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jonas Cramby's green herby salsa (groene kruidensalsa)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gepeperd lam in kruidensalsa met kerstomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veggie spiesen met kruidensalsa
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept