1 Sla de schnitzels extra plat met een vleeshamer of rol ze tussen twee vellen plasticfolie uit met een deegroller. Bestrooi het vlees met zout en peper.
2 Leg op elke schnitzel een plak rauwe ham. Bedek de ham met een laagje bleekselderij en wortel. Rol het vlees op en bind de rolletjes vast met keukengaren. Verhit de boter en olijfolie in een koekenpan en bak de rolletjes aan alle kanten aan. Giet de wijn in de pan en breng aan de kook. Temper de hittebron en bak de vleesrolletjes in een gesloten pan in circa 15-20 minuten langzaam gaar. Bak de laatste 5 minuten de stukjes tomaat mee.
3 -Vervang de vleestomaten door 250 gram stukjes tomaat uit blik.- Vervang de kalfsschnitzels door varkensschnitzels of platgeslagen (maïs)kipfilets.
Gevulde Italiaanse vleesrolletjes - Involtini is een recept van PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)