1 Kook de lasagnebladen 2-3 minuten, spoel ze onder koud water en dep ze droog. Leg ze naast elkaar op het werkvlak. Meng de ingrediënten voor de vulling, behalve de pijnboompitten. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan. Hak ze daarna iets kleiner en schep ze door de vulling. Leg op een lasagneblad met voldoende afstand 2 kleine bergjes van de vulling. Leg er een ander lasagneblad op en druk, eventueel met een uitsteekvormpje, de gewenste vorm uit. Zorg ervoor dat de naden goed platgedrukt zijn (doe dit eventueel met de tanden van een vork). Verwarm voor de saus de room met pesto en citroensap. Klop er klontjes boter door en voeg de kaas toe. Houd de saus warm zonder dat deze kookt. Kook de gevulde pasta in enkele minuten gaar. Giet een bodem saus in een diep bord en serveer de gevulde pasta erop. Bestrooi met de blaadjes basilicum of peterselie.