Gevulde sugarsnaps

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een laagje water met wat zout aan de kook. Duw de sugarsnaps open of snijd met een klein mesje de holle kant van de peul open. Verwijder voorzichtig de erwtjes. Blancheer de sugarsnaps 20 seconden in het kokende water en giet ze dan af. Spoel ze met koud water af en laat ze op keukenpapier uitlekken. Roer de roomkaas los met wat peper, citroenrasp en een paar druppels sap tot een luchtige en frisse room. Vul de sugarsnaps met een halve eetlepel roomkaas en doop ze in de gehakte bieslook. Serveer de sugarsnaps op een bordje of op amuselepels.

Gevulde sugarsnaps is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse pasta met sugarsnaps en vegaworst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Hawaï met sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise kip-noedelsalade
25 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept