Groene-aspergesalade met Japanse dressing

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Meng 400 gram kort gekookte en lauwwarme groene asperges met een dressing van 1 eetlepel Japanse sojasaus, 1 eetlepel sesamolie en een theelepel wittewijn- of rijstazijn. Breng op smaak met wat chilipepervlokken. Snijd een paar bosuitjes in fijne ringetjes en een stukje komkommer in kleine dobbelsteentjes. Vermeng alles met elkaar en bestrooi met een eetlepel geroosterde sesamzaadjes. Lekker met een stukje gegrild vlees of tonijnsteak.

Groene-aspergesalade met Japanse dressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept